Logga in

Events

  • No Events

Vädret på Valsta

To display a chart, please install "WP Business Intelligence Lite" plugin

Hitta till oss

Valsta-fältet

Fältet ligger strax utanför Hallstahammar utmed gamla vägen mellan Hallstahammar och Västerås/Eskilstuna, ett tydligt tecken på vårt fält är förartornet, skogsdungen, röda stugan samt det stora gräsfältet som alla befinner sig mitt på en stor åker.

Men för att Ni lättare ska hitta till oss så kommer även här 3 olika vägbeskrivningar (fler kan skrivas om behov uppstår):
1. Generell beskrivning från närmaste avfarten från E18.
Sväng av från E18 vid Eriksbergsavfarten (avfart 126).
Därefter åker man in mot Hallstahammar, när man kommer till rondellen vid ”Quality Cars” så ska man ta till höger (så att man fortsätter ha ”Quality Cars” på sin högra sida) och sedan fortsätta rakt på. Efter någon km så kommer du till en korsning där du på vänster sida har en väg med två skyltar (”Ekeby 1” samt ”Idrottsplats 1”) och på höger sida en busshållplats, precis innan busshållplatsen finns det en grusväg som leder in mot fältet (som du i det här skedet bör ha sett).
Ser du en skylt som pekar åt höger med ”Fjällsta” så har du kört för långt.

2. Gamla vägen från Västerås
Tag avfarten precis innan vägen börjar vara 2+1 (avfart 127) och ta sedan höger i kurvan utan att korsa E18, är skyltat mot Hallstahammar även denna väg. Följ sedan vägen tills du kommer till en T-korsning med stopplikt, ta därefter vänster i riktning mot Hallstahammar. Efter en bra bit (c:a 7-8 km) så kommer du till en korsning där du på höger sida har en väg med två skyltar (”Ekeby 1” samt ”Idrottsplats 1”) och på vänster sida en busshållplats, precis efter busshållplatsen finns det en grusväg som leder in mot fältet (som du i det här skedet bör ha sett).
Om du kommer in i Hallstahammar så har du kört för långt.

3. Från riksväg 252 (exempelvis från Fagersta/Surahammar eller avfart 125 från E18 om du kommer från Köpingshållet)
När du kommer till korsningen vid Åsby som pekar in mot Hallstahammar (ska kolla upp exakt vad det står på skyltarna) så sväng in där och följ sedan vägen rakt på. Du kommer att passera en rondell där en OK-mack ligger på vänster sida och därefter ett rödljus med en INGO-mack på höger sida samt en pizzeria (Milano) på vänster sida. Därefter kommer du till ytterligare en rondell där du har ”Hans Persson” på din vänstra sida, här ska du ta den tredje avfarten (så att du får ”Quality Cars” på din högra sida) och sedan fortsätta rakt på. Efter någon km så kommer du till en korsning där du på vänster sida har en väg med två skyltar (”Ekeby 1” samt ”Idrottsplats 1”) och på höger sida en busshållplats, precis innan busshållplatsen finns det en grusväg som leder in mot fältet (som du i det här skedet bör ha sett).
Ser du en skylt som pekar åt höger med ”Fjällsta” så har du kört för långt.

Hoppas att dessa beskrivningar gör det lättare för alla att hitta ut till fältet även om Ni inte är bekanta med området.

Klubblokalen
Adress: Torsvägen 12