Logga in

Events

  • No Events

Test av forum

Har nu lagt till ett forum som ska fungera ”seamless” med wp, ska kolla lite närmare så att det går att begränsa vilka användare som får posta vart, osv. Som det är nu så tror jag det är så att alla som är registrerade får posta och just nu så kan ju vem som helst regga sig (ska se om det går lägga till lite skydd mot bot-registreringar iaf) och då kanske det inte är perfekt att alla kan läsa/skriva på forumet. Finns så att man kan göra låsta trådar enbart för administratörer, men vore ju trevligt med iaf en nivå till därimellan.

Testar även ett social-plugin för att kunna dela poster på fb/google+.

Vore bra om någon kunde testa så att de kan logga in samt även posta i forumet så vi vet att det funkar.

/Daniel B

En kommentar till Test av forum

Lämna ett svar