Logga in

Events

  • No Events

Invigningen, eftersvammel

Bättre sent än aldrig, eller vad är det man brukar säga? Hade lovat/sagt att jag skulle skriva den här posten i söndags, nu är det tisdag och fortfarande har jag inte skrivit något om invigningen.

Så, invigningen blev lyckad med en massa folk från lite varstans (bl.a. två vilsna pojkar nere från västkusten) och perfekt timing med vädret som så sent som på fredagen såg hotfullt ut. På lördagen blev det dock i princip klarblå himmel och en alldeles perfekt vårdag, bortsett från en eländig blåst som äntrade fältet vid 15-tiden och därefter verkade trivas alltför bra.

Vad mer kan man säga? Det grillades (och åts) en massa hamburgare, det kördes så banan bitvis ser ut som en kullerstensgata från 50-talet (eller när de nu var moderna), det pratades och skruvades. Helt enkelt så verkade alla trivas väldigt bra och komma väl överrens 🙂

Det var många nya ansikten (förhoppningsvis några blivande medlemmar), mestadels publik men även några som var ute och provade banan för första gången. Som synes på de bilder som finns i invigningsgalleriet så var det hyfsat spridning bland åldrar och kön, även om killarna tyvärr i vanlig ordning var överrepresenterade så fanns det en del tjejer som körde också. Gällande ålder så låg väl spannet, lite mellan tummen och pekfingret, på från 6 år upp till runt 40 på förarna.

Som mellanslutord så vill jag bara säga tack till publik, förare och kanske allra mest till den markpersonal som bara kommer ut för att hjälpa till med matlagning, bilvändning och mycket mer under dessa träffar!

—-

Par ord om framtiden då..
Det är ju inte så att vi tänker lägga oss på rygg och lapa sol resten av sommaren utan ett flertal började redan under träffen att fundera på förändringar/förbättringar vi kan göra inför kommande träffar. Inte bara med att försöka få ordning på körytan utan även med allt runt omkring som ytor för laddare, mekbord, mm, mm.

Men mer om det kommer vid senare tillfälle efter att alla har landat efter denna helg och vi har kunnat börja utvärdera allt.

/Daniel

Lämna ett svar