Resultat från NVC #6 (vintageracing med elbuggy)

Nu tävlade jag för Västerås MS istället för Hallsta MFK, detta då vi inte är SBF-anslutna.
Men tänkte att det ändå kunde vara kul att lägga upp de resultat jag lyckades med under tävlingarna 15-16 oktober.

De bilar jag skulle tävla med, hade lite småfix kvar här varav en del aldrig blev gjort innan tävling (främst dekaler på karosser samt fixa till lacken runt fönstren) pga tidsbrist.
Uppställning
(Från vä: Team Associated RC10 Graphite Team Car, Kyosho Turbo Optima Mid och Kyosho Turbo Raider)

Så lite resultat.
4WD

På lördagen 15/10 blev det en klass, 4WD (med en renoverad Kyosho Turbo Optima Mid):
4WD
Resultatlista 4WD

2WD
På söndagen blev det dubbla klasser, 2WD (där jag körde en nästan fullt originalrenoverad Team Associated RC10 Graphite Team Car) samt 2WD Classic (med en renoverad Kyosho Turbo Raider).
2WD
Resultatlista 2WD